Hur du förstör ditt liv

Hur du förstör ditt liv

Ett exempel på hur ditt ego, ditt ”jag”; [sätt in ditt förnamn här] förråder din själ/livskraft:
Duvet att det är bra att dricka vatten.
Duvet att det i jämförelse är sämre att dricka något annat än vatten.
Duvet att din kropp behöver vatten (alltså: inte juice, läsk, te, kaffe, alkohol, etc).

Ändå, trots all din kunskap om det faktum att vatten är det rätta valet, säger ditt ”jag” till dig:
”Jag känner inte för att dricka vatten. Jag vill ha något att dricka, men inte ’det’, inte ’det’ och inte ’det’. Jag vill ha ’det här’ istället – för att jag känner för det.”

Din logik (läs: livskraft) och dina känslor (läs: ditt ego) kommer aldrig att komma överens. Det är större än så; din livskraft vill att ditt liv ska bli så bra som möjligt. Din livskraft, om den hade fått tala allena i ditt huvud, hade enbart sagt åt dig att göra bättre val i livet. Alltså, kort och koncist: Om du lyssnar mer på din livskraft får du alltså ett bättre liv.
Att lyssna på den där inre logiska rösten är betydligt jobbigare, tråkigare och besvärligare än att sitta i soffan och äta chips. Det kommer alltid att vara mycket jobbigare och mer energikrävande att bli framgångsrik och nå sina mål än att sitta still och koppla av. Men! Varför har du fötts med all din nyfikenhet, kreativitet och det där öppna sinnet om du inte är menad att utforska den värld du lever i? Begränsa inte din framgång genom att inte känna för det just nu.Du är bättre än så. Gör rätt val, ett steg i taget.

There are no comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är märkta*

Fyll i vad du söker efter och därefter tryck Enter på tangetbordet för att söka

Shopping Cart